iconsmall

4 alternativer til træpiller

I Danmark bruger vi mange ressourcer på at producere træpiller, som vi bruger til at opvarme vores huse. Men træpiller er ikke det eneste alternativ til opvarmning. Her er tre alternativer, der er mere miljøvenlige og økonomiske.

1) Solsikkepiller

Solsikkepiller er en anden miljøvenlig måde at opvarme et hus på. Du kan bruge dem til at opvarme vand eller luft i dit hus. Solsikkepiller er på rigtig kort tid blevet ekstremt eftertragtet og populær, fordi træpiller er blevet ekstremt dyre. Solsikkepiller kan man nu få til langt under halv pris. Læs meget mere om solsikkepiller her

2) Brændeovn

En brændeovn er en af de ældste og mest effektive måder at opvarme et hus på. Du kan bruge al slags træ, herunder rester fra havearbejde eller andet træ, der ellers ville gå til spilde. En brændeovn er også en hyggelig måde at tilbringe tid på i vintermånederne.

3) Solvarme

Solvarme er en af de mest miljøvenlige måder at opvarme et hus på. Du kan bruge solenergi til at opvarme vand

4) Varmepumpe

En varmepumpe udnytter den varme, der er i jorden eller luften udenfor og bruger den til at opvarme dit hus. Det er en meget effektiv måde at opvarme et hus på, og det er også godt for miljøet.

 

Artiklens indhold